Vivariumbeurs 2009

Algemene mededelingen aan de gebruikers van het forum
Gebruikersavatar
XToF
Teamlid
Berichten: 2581
Lid geworden op: 28 juni 2007
Reputation: 489
Locatie: Gent
Geslacht:
Leeftijd: 36
Contacteer:

Vivariumbeurs 2009

Berichtdoor XToF » 12 mar 2009, 11:51

Op 28 maart zijn we met een AntForum stand aanwezig op de Vivariumbeurs in Utrecht, waar we enkele van onze kolonies tentoonstellen aan het grote publiek. Meer info vind je op de website http://www.vivariumbeurs.nl/ en in onderstaand persbericht.

Ruim 90.000 liter water in de Utrechtse Veemarkthallen

Tweede editie aquarium-, vijver-, paludarium- en terrariumhobbybeurs op 28 en 29 maart 2009

In het weekend van 28 & 29 maart 2009 zal tijdens de tweede editie van Vivarium de Veemarkthal weer vol staan met al het moois dat er te vinden is op het gebied van de aquarium-, vijver-, paludarium- en terrariumhobby.

Daar waar afgelopen jaar de kleinere hal van het Veemarktcomplex dit evenement nog kon huisvesten, was dit jaar al snel duidelijk dat de verhuizing naar de grootste hal noodzakelijk was. Dat geeft Vivarium direct een vloeroppervlakte van maar liefst 11.000m2, waarop o.a. ruim 90.000 liter water te vinden zal zijn.

Het overgrote deel hiervan zal te vinden zijn in het grootste mobiele aquarium van Europa. Dit aquarium van maar liefst 9,5 meter lang zal alleen al bijna 60.000 liter water bevatten. Maar ook een Koivijver van 6 meter doorsnede en 25.000 liter water maakt deel uit van de tentoonstelling, die in totaal meer dan 30 aquaria, vijvers, terraria en paludaria laat zien.

Naast al deze nattigheid heeft Vivarium overigens nog veel meer te bieden aan de bezoekers. De gigantische vloeroppervlakte zal verder namelijk vooral gevuld zijn met winkeliers, groothandelaren, verenigingen en hobbyisten die hun waren aanprijzen en de nieuwste ontwikkelingen in de hobby zullen tonen.

Daarnaast zullen internationaal bekende topsprekers verdeeld over 2 lezingenruimtes en een workshoppodium twee dagen lang een continue programma vullen. Zo zullen lezingen, films, workshops en presentaties gehouden worden door sprekers uit o.a. Denemarken, Canada, Duitsland, Verenigde Staten, België en Nederland.

Aangezien er ook voor de kleinsten onder ons een kinderhoek met vele leuke activiteiten is ingericht, zal Vivarium een leerzame en vooral leuke belevenis voor het hele gezin worden.

Vivarium zal plaatsvinden in het weekend van 28 & 29 maart in de Veemarkthallen te Utrecht. Toegang is EUR 8,00 en kinderen tot 5 jaar gratis. Van de zeer ruime parkeergelegenheid bij de Veemarkthallen kan gratis gebruik gemaakt worden.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast