Caresheetproject

Algemene mededelingen aan de gebruikers van het forum
Gebruikersavatar
XToF
Teamlid
Berichten: 2581
Lid geworden op: 28 juni 2007
Reputation: 489
Locatie: Gent
Geslacht:
Leeftijd: 36
Contacteer:

Caresheetproject

Berichtdoor XToF » 22 apr 2010, 07:01

Sinds kort werd de vraag naar caresheets opnieuw bediscussieerd. Naast het geven van suggesties, namen verschillende leden het initiatief om dieper in te gaan op de verzorging van enkele soorten en hetgeen hierover bekend is te bundelen in de vorm van een caresheet. De samenwerking tussen de leden en de spontaniteit waarmee dit verliep deed ons veel plezier.
Omwille hiervan hebben we besloten onze steun over dit initiatief uit te spreken en dit projectmatig aan te pakken. Dit houdt in dat we een oproep doen naar alle leden om zich via PB aan te melden indien ze actief willen meewerken aan dit project. Na hun akkoord met enkele richtlijnen en voorwaarden, krijgen deze leden de toegang tot een besloten forum waar de caresheets in conceptvorm worden uitgewerkt. Van zodra een caresheet als afgewerkt wordt beschouwd, wordt hij gepubliceerd op het openbaar forum.
Op deze manier zullen we de lijst van caresheets over verschillende mierensoorten met kwalitatieve informatie trachten aan te dikken.


De Teamleden


Reageren kan in het bestaande onderwerp: Caresheets uitbreiden?

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast